Nyhetsarkiv

SImskola även 6 november

  • 27 okt 2016

Simskolan ställdes in 16 oktober p.g.a. för hög klorhalt i bassängerna. Alvesta SS har beslutat att även genomföra simskola söndag 6 november enligt ordinarie schema som kompensation.

Resultat Burger king

  • 19 okt 2016

image: Resultat Burger king

Det var en mycket nöjd tränare som åkte hem från Värnamo i helgen.Alla simmar satt fina person rekord.alla var motiverade att simma fort och det gjorde alla

 

Avgifter 2016

  • 2 okt 2016

Viktig information angående avgifter för tränings- och tävlingsaktiva inom Alvesta SS framgår i följande länk.  

Nya styrelseledamöter sökes

  • 2 okt 2016

Alvesta SS bedriver simskola för barn som vill lära sig simma och simträning för att ungdomar ska få möjlighet att tävlingssimma och utvecklas inom tävlingssimning. Föreningen har funnits sedan 1921 och har över 350 medlemmar och antalet medlemmar ökar stadigt. Vi har en nybyggd simhall och vi annonserar efter en chefstränare. Alvesta SS har fått in flera ansökningar till tjänsten som innebär att jobba i klubben dels som tränare och dels med administration. Simskolan har fått mycket beröm och har fler anmälda än vad vi kan ta emot vilket innebär att vi har kö till simskolan. Vi har också duktiga ungdomar som tränar simning och som tävlingssimmar upp till SUMSIM nivå (svenska ungdomsmästerskapen). Föreningen är i akut behov av nya styrelseledamöter och engagerade medlemar. Utan nya människor i styrelsen och i kommittéer kan inte Alvesta SS fortsätta bedriva och utveckla såväl simskola och tränings/tävlingsverksamhet. Välkomna till mötet i AGIF:s klubbstuga måndag 24 okt kl 18.30. Vi ses!