Nyhetsarkiv

Simskola HT 2023

  • 17 jul 2023

image: Simskola HT 2023

Höstens simskola börjar den 10/9 och det är sedan 13 ggr (uppehåll vecka 44) under hösten. Simskolan är på söndagar kl 13.00-18.00. Avgiften är 1 300 kr/termin + medlemsavgift 350 kr som betalas en gång/år. Har ditt barn redan gått i simskola hos oss i vår är det alltså bara simskoleavgiften på 1 300 kr ni betalar den här terminen.

Anmälan öppnar under andra halvan i augusti. Har ditt barn gått i simskola under vårterminen och/eller sommarsimskolan kommer ni få ett mail ett par dagar innan anmälan öppnas och ni har då förtur att anmäla er innan vi öppnar upp för övriga. 

Du kan i dagsläget ställa ditt barn i kölista till simskolan under fliken anmälan. Då får du ett mail som påminnelse ett par dagar innan vi öppnar anmälan.

Avslutning sommarsimskola

  • 8 jul 2023

image: Avslutning sommarsimskola

I fredags hade vi avslutning på vår sommarsimskola som har pågått mån-fre i tre veckor. Vi vill tacka alla våra fina simledare som har gjort ett fantastiskt arbete och samtidigt vill vi tacka alla barns om deltagit. Vi hoppas ni haft många roliga och lärorika dagar i sommar och att ni vill komma tillbaka till höstens simskola som startar i mitten av september.