Nyhetsarkiv

Information om simskola VT2017

  • 29 jan 2017

Söndag 5 februari startar vårens simskola, och i samband med simskolestarten sker även märkesförsäljning. Betalning sker via swish eller kontant. Märkesförsäljning kommer även att ske söndag 2 april samt söndag 4 juni (sista gången).

Under denna termin finns fyra ledare på plats under simskolan; Emma, Jennifer, Sebastian och Stina. Vem av dessa ledare som är kontaktperson för ditt barn framgår för ditt barn under "mina aktiviteter". 

Föräldrar är välkomna att delta i simhallen vid första och sista tillfället samt vid märkesförsäljning. Vid övriga tillfällen hämtar simskoleledarna era barn i omklädningsrummet.

Pingvinen stängd för bokning

  • 13 jan 2017

Det är lång kö till Pingvinengrupper för vårens simskola, och Alvesta SS undersöker olika möjligheter för att så många barn som möjligt ska kunna delta i Pingvinen. Alvesta SS har endast tillgång till varmvattenbassängen för simskoleverksamhet på söndagar mellan kl 14:00 - 19:00. Föreningen har därmed inga möjligheter att bereda plats för ytterligare barn till dessa grupper, och har därför stängt samtliga Pingvinengrupper för bokning.  

Vuxelcrawlkurser

  • 12 jan 2017

Alvesta SS kommer att genomföra vuxencrawlkurser under våren 2017. Nybörjarkurs samt fortsättningskurs är inplanerade. Mer information om tider, kostnad och anmälan kommer att meddelas via hemsidan. Det är just nu inte möjligt att anmäla sig till vuxencrawlkurser.

Träning teknik/B-teknikgrupp V3

  • 12 jan 2017

Träning för B-teknikgrupp och Teknikgrupp startar på måndag 16 januari kl 18:00. Det är nu möjligt att anmäla sig till B-teknikgrupp och Teknikgrupp via hemsidan.

Simskola våren 2017

  • 6 jan 2017

Simskola för våren kommer att genomföras under 15 söndagar mellan 5 februari - 4 juni. Kostnad för simskolan är 1125 kronor exklusive medlemsavgift. Medlemskap erfordras för deltagande i simskolan, vilket faktureras i samband med simskoleanmälan.

Anmälan för simskolan kommer att öppnas upp under vecka 2. Information kring simskolan kommer fortlöpande att läggas ut på hemsidan.