Söker Chefstränare

  • 12 sep 2016

Alvesta SS söker chefstränare som vill bygga föreningen för framtiden tillsammans med oss.

Dina främsta arbetsuppgifter som chefstränare för Alvesta SS kommer att vara att stärka och profilera klubben, samt att som tränare ha idéer och strategier som utvecklar klubben.

Vår ambition är att vara en attraktiv förening med stor bredd. Vi har idag ca 25 tävlingssimmare men vill öka antalet på samtliga nivåer samt behålla våra simmare från simskola och genom SUM-SIM-åldern och vidare mot JSM/SM.

Du kommer att förutom träning även att ha övergripande ansvar för utveckling och planering av tränings- och tävlings-verksamheten. I tjänsten ingår administration och information till klubbens medlemmar via bl.a. vår hemsida och mejl.

Vi söker dig som brinner för simidrotten och av att leda barn och ungdomar. Du har erfarenhet av simmare från nybörjare till mästerskapsnivå och har en simrelaterad utbildning inom SSF eller liknande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Du skall vara flexibel, ha god social förmåga eftersom Du kommer att kommunicera med barn och ungdomar, föräldrar och ledare, andra klubbar och tränare samt styrelse m.fl.

Det är viktigt att Du på ett positivt sätt kan motivera såväl grupper som individuella simmare utifrån individens möjligheter och förutsättningar. Det är även viktigt att Du inspireras av att se våra ungdomar utvecklas och att Du vill bidra till att våra simmare blir goda idrottare och föredömen för andra.

Tjänsten är 80-100% efter överenskommelse. Tillträde snarast eller enl. ök. Arbetstiderna är oreglerade - dagtid, kvällar och helger och planeras i samråd med övriga i organisationen.

Ansökan, bestående av CV och personligt brev samt eventuella löneanspråk mejlas senast 15 oktober till lin_joh@live.se. Frågor besvaras på kvällstid av vår ordförande Linnea Johansson på tel 073-209 23 99.